Şi-a început cariera în Italia, în urmă cu zece ani. Astăzi coordonează în România afacerile unui gigant în logistică

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 21 septembrie 2014 590 afişări

La 33 de ani, Laurenţiu Duică este responsabil de coordonarea departamentelor de vânzări şi marketing în cadrul FM Logistic în România.

Şi-a început cariera în Italia, în urmă cu zece ani. Astăzi coordonează în România afacerile unui gigant în logistică

Anul trecut, departamentele pe care le coordonează au depăşit cu 28% obiectivul stabilit de companie.

“Marea pasiune pentru transport şi logistică a început în Italia în urmă cu mai bine de zece ani şi sunt ferm convins că 
o să continue mult timp de aici înainte”, 
îşi aminteşte Laurenţiu Duică. La revenirea în ţară, a preluat conducerea departamentului de logistică şi transport din cadrul Rio Bucovina. În acea poziţie, “am avut parte de foarte multe provocări şi am înţeles repede particularităţile logistice din România şi nevoile oamenilor din cadrul acestor departamente”.

Următorul pas logic era să vadă cum se desfăşoară activitatea într-o multinaţională din domeniul logistic, motiv pentru care a acceptat poziţia de key account manager pentru servicii de transport în FM Logistic România în noiembrie 2008. În anii care au urmat, portofoliul de clienţi de transport a crescut considerabil, spune Duică, care a fost promovat în funcţia de director comercial. Peste zece ani Laurenţiu Duică se vede “cu siguranţă tot în logistică, eventual într-o funcţie care să îmbine vânzările cu operaţiunile”.

Duică povesteşte că s-a gândit la ideea de a începe o afacere pe cont propriu, însă consideră că ceea ce face i se potriveşte foarte bine, cel puţin pentru moment.


Laurenţiu Duică face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/si-a-inceput-cariera-in-italia-in-urma-cu-zece-ani-astazi-coordoneaza-in-romania-afacerile-unui-gigant-in-logistica-13280035
13280035
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.