Preşedintele Renault, în 2005: Uzina din România va vinde în cinci ani un milion de automobile Logan, devenind astfel centrul mondial pentru această marcă

Autor: Razvan Muresan Postat la 10 martie 2014 1472 afişări

Business Magazin grupează, cu ocazia aniversării a zece ani, cele mai importante declaraţii ale oamenilor de afaceri din România din paginile revistei. Spusele unora s-au confirmat, în timp ce declaraţiile altora nu s-au adeverit niciodată.

Preşedintele Renault, în 2005: Uzina din România va vinde în cinci ani un milion de automobile Logan, devenind astfel centrul mondial pentru această marcă

LOUIS SCHWEITZER, preşedintele şi directorul general de la Renault avea în 2005 planuri mari pentru Logan. Previziunile sale au fost însă depăşite, în condiţiile în care în toată lumea circulă mai mult de un milion de automobile Logan, pentru că între timp maşina nu este produsă doar la Piteşti, ci şi în alte fabrici Renault din lume.

Citiţi aici articolul "Destine diferite in industria auto romaneasca: in timp ce Daewoo, care parea de neoprit in anii '90, a ajuns in impas, Dacia apasa pe acceleratie cu un singur model in portofoliu: Logan", apărut în urmă cu opt ani în Business Magazin.

Citiţi aici radiografia companiei Automobile Dacia în 2014, prezentată de noul manager, Nicolas Maure, la evenimentul MEET THE CEO.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
renault,
automobile,
logan
/lideri/presedintele-renault-in-2005-uzina-din-romania-va-vinde-in-cinci-ani-un-milion-de-automobile-logan-devenind-astfel-centrul-mondial-pentru-aceasta-marca-12231836
12231836
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.