Povestea managerului care aduce bani la Siveco de la Comisia Europană

Autor: Dorin Oancea Postat la 27 septembrie 2014 667 afişări

Ştefan Morcov este inginer în calculatoare la Universitatea Politehnică, are un MBA la Tiffin University Ohio şi Universitatea Bucureşti, a urmat cursuri postuniversitare de management şi de inginerie software la Open University UK şi Universitatea Catolică Leuven.

Povestea managerului care aduce bani la Siveco de la Comisia Europană

În prezent, Ştefan Morcov este responsabil cu dezvoltarea afacerilor SIVECO pentru Comisia Europeană, în principal la Bruxelles şi Luxemburg.

În calitate de vicepreşedinte adjunct în cadrul Diviziei Comerciale, iniţiază alianţe strategice pentru companie şi reprezintă compania la nivel înalt. Din 2008 conduce biroul SIVECO de la Bruxelles, de unde coordonează contractele de servicii informatice pentru Oficiul de Publicaţii al Uniunii Europene, Directoratul General pentru Sănătate şi Consumatori, Agenţia Executivă pentru Sănătate şi Consumatori, Agenţia pentru Securitatea Aviaţiei, Eurostat, EuropeAid. A condus mai multe departamente şi proiecte informatice, în special eLearning. A coordonat proiecte importante precum ADLIC - admiterea computerizată a elevilor în licee, programul SEI - informatizarea educaţiei în România; proiecte de informatizare a educaţiei în Cipru, Moldova, Liban, Maroc.

Călătoreşte mult şi vizitează puţin. Îi plac chitara, istoria şi filosofia, este pacifist şi adept al construcţiei europene. Consideră că e mai important să faci totul cu pasiune şi că viaţa este un teren de joc căruia îi redefinim continuu profilul şi regulile.


Ştefan Morcov face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/povestea-managerului-care-aduce-bani-la-siveco-de-la-comisia-europana-13330518
13330518
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.