Marius Mihailovici, director general Porsche Engineering: Învăţăm acum nu doar să visăm, ci şi să ne urmărim visurile până când acestea devin realitate şi apar pe modelele de serie

Postat la 25 martie 2021 244 afişări

Carte de vizită:

►Conduce Porsche Engineering România, companie implicată în proiecte de inteligenţă artificială pentru maşini autonome şi subsidiară a gigantului german Porsche Engineering Group.

►Compania a încheiat anul 2019 cu o echipă de 200 de angajaţi, iar până la sfârşitul anului acesta anunţa că vrea să ajungă la 240 de angajaţi cu normă întreagă şi 24 de studenţi stagiari.

►Unul dintre proiectele la care lucrează ei este un sistem care să înveţe maşinile despre condusul agresiv şi cum să reacţioneze la acesta. Oamenii sunt fiinţe intuitive, fapt care le permite să anticipeze când un alt şofer urmează să le taie calea; echipa de la Cluj încearcă să înveţe acest lucru şi maşinile, prin sisteme care deschid calea spre automobilele autonome ale viitorului, potrivit lui Marius Mihailovici.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.