Marian Lazăr lucrează în cadrul CEVA Logistics încă de la intrarea companiei pe piaţa românească

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 07 februarie 2014 1189 afişări

Marian Lazăr are 120 de oameni în subordine şi este responsabil de un buget de 2 milioane de euro pe an.

Marian Lazăr lucrează în cadrul CEVA Logistics încă de la intrarea companiei pe piaţa românească

Coordonează fluxul de operaţiuni din depozit, răspunde de performanţa financiară a contractelor şi a indicatorilor de performanţă agreaţi intern, dar şi cu fiecare client în parte. Anul trecut, operaţiunile pentru clienţii existenţi au înregistrat o creştere de 20%, iar pentru clienţii noi, avansul a fost de 3%. „Ne dorim ca în 2013 să păstrăm operaţiunile pentru portofoliul actual şi să creştem cu 20% pe segmentul clienţilor noi."

Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, Facultatea de Ştiinţă şi Ingineria Materialelor, lucrează în cadrul CEVA Logistics de şase ani, de la intrarea companiei pe piaţa românească. Anterior a lucrat în departamentul de logistică al unei firme de telecom, iar „colaborarea cu CEVA a însemnat şansa de a lucra cu o echipă de specialişti în logistică; m-am dezvoltat profesional atât prin programele de training ale companiei, cât şi prin implicarea în proiecte interne şi internaţionale". În cei şase ani de activitate a avut mai multe funcţii - ca şef de echipă, manager de depozit sau contract manager, iar în fiecare etapă, explică el, a învăţat şi a acumulat experienţă.

Marian Lazăr spune că primeşte trimestrial oferte de muncă de la head-hunteri şi crede că peste zece ani se va afla în poziţia de director general a unei companii de top sau îşi va coordona propria afacere.


Marian Lazăr

CEVA LOGISTICS

FUNCŢIE operational manager

VÂRSTĂ 31 de ani

ACŢIONARIAT 100% CEVA Logistics Holdings B.V.

CIFRĂ DE AFACERI 2011 32 mil. lei

PROFIT 2011 0,5 mil. lei

ANGAJAŢI: 446

Urmărește Business Magazin

/lideri/marian-lazar-lucreaza-in-cadrul-ceva-logistics-inca-de-la-intrarea-companiei-pe-piata-romaneasca-12039322
12039322
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.