Manager care a vandut catre Microsoft: Nu am vazut prea multe masuri de crestere a veniturilor (VIDEO)

Postat la 29 mai 2010 98 afişări

Catalin Olteanu, Chief Product & Technology Officer al UMT, companie infiintata de el si achizitionata de Microsoft, spune ca deficitul bugetar poate fi redus prin reducerea cheltuielilor si cresterea veniturilor, fiind importanta insistarea asupra ambelor tipuri de masuri.

"Este clar ca atunci cand un deficit este mare, se poate regla prin doua modalitati: reducerea cheltuielilor sau cresterea veniturilor. Cred ca trebuie insistat pe ambele dimensiuni. Masurile sunt bune pentru scaderea cheltuielilor - nu stiu daca e singura modalitate prin care puteau scadea cheltuielile. Nu am vazut prea multe (masuri n.red.) pentru cresterea veniturilor si reducerea evaziunii fiscale", afirma managerul.

Click aici pentru video: Tinerii manageri trebuie sa preia fraiele economiei

Catalin Olteanu a primit un premiu special in cadrul Galei BUSINESS Magazin "Tineri Manageri de Top", organizata cu ocazia lansarii pe piata a anuarului cu acelasi nume. "Tineri Manageri de Top" a aparut pe piata luni, 24 mai.

Urmărește Business Magazin

/lideri/manager-care-a-vandut-catre-microsoft-nu-am-vazut-prea-multe-masuri-de-crestere-a-veniturilor-video-6202051
6202051
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.