La 40 de ani, coordonează toate activităţile de tranzacţionare ale băncii

Postat la 22 august 2014 633 afişări

La 40 de ani, coordonează toate activităţile de tranzacţionare ale băncii

Delia Cezar este directorul Direcţiei Trezorerie-Tranzacţionare a RBS România şi face parte din echipa de management a băncii. Ca reprezentant al generaţiei tinere de bancheri, Delia a acumulat experienţă de trezorerie în ultimii opt ani, cu precădere pe segmentul pieţelor financiare, formându-se ca specialist în managementul riscului de piaţă monetară şi valutară. În prezent coordonează toate activităţile de tranzacţionare ale băncii.

În 2006 Delia se alătura echipei de trezorerie a băncii ABN AMRO ca dealer, devenind dealer-şef în 2010, iar apoi director de tranzacţionare în 2012. Această etapă marchează revenirea la prima pasiune - activitatea de tranzacţionare. Înainte de a ajunge în Trezorerie, Delia a activat ca agent de bursă, încă din 1996, când Bursa de Valori Bucureşti se înfiinţa pe piaţa românească, şi a lucrat apoi în cadrul mai multor bănci internaţionale.

Delia Cezar a absolvit cursurile Facultăţii de Relaţii Economice Internaţionale din cadrul Academiei de Studii Economice din Bu-cureşti şi face parte din promoţia 2009 a Programului Executive Master of Business Administration (EMBA) al ASEBUSS, derulat în parteneriat cu Kennesaw State University.

Vorbeşte fluent limbile engleză şi germană şi, pe lângă o veche pasiune pentru cifre, are ca hobby-uri pictura şi muzica. Ca principii de viaţă şi business, Delia Cezar crede în faptul că succesul şi rezultatele vin uşor atunci când îţi menţii starea psihică şi fizică în alertă şi abordezi activităţile zilnice cu multă energie.

Se bazează foarte mult pe cunoştinţele dobândite printr-o pregătire continuă, dar crede că lucrurile nu pot fi controlate în totalitate şi atunci intuiţia joacă un rol decisiv. Dacă ar fi să sumarizeze esenţa personalităţii perfecte, Delia Cezar ar alege o minte armonioasă, un spirit elevat şi o  sănătate de fier.


Delia Cezar face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiată în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/la-40-de-ani-coordoneaza-toate-activitatile-de-tranzactionare-ale-bancii-13127879
13127879
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.