UPC România extinde în opt oraşe serviciul de transfer de date cu viteză de 500 Mbps

Autor: Adrian Dumitrache Postat la 21 august 2014 59 afişări

UPC România a lansat un serviciu care permite clienţilor din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia să transfere date cu viteza de 500 Mbps, a anunţat operatorul de telecomunicaţii prin cablu.

"UPC România îşi extinde portofoliul de servicii de internet de mare viteză, prin lansarea Fiber Power 500 Mbps. În prima fază, serviciul va fi disponibil în opt oraşe - Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Ploieşti, Iaşi, Galaţi şi Alba Iulia", se arată într-un comunicat de presă al operatorului.

"Avem o reţea solidă, capabilă să susţină tehnologii de ultimă oră şi produse digitale superioare. (...) Cu Fiber Power 500 Mbps adresăm acel segment de clienţi care foloseşte intensiv internetul pentru activităţi consumatoare de bandă. Pe măsură ce numărul dispozitivelor WiFi evoluează, creşte şi nevoia utilizatorilor de viteze mai mari. Ne dorim să le oferim tuturor clienţilor opţiuni şi servicii care să se potrivească obiceiurilor lor de consum", a declarat directorul de marketing al UPC România, Robert Redeleanu.

Compania investeşte semnificativ în propria reţea, care poate livra fiecărui client rezidenţial viteze de download de până la 1 Gbps şi care are o capacitate de transfer de 4,9 Gbps, demonstrată public de către UPC în august 2013, o dată cu lansarea Fiber Power 200 Mbps. În luna aprilie a acestui an, UPC a anunţat că produsul de 200 Mbps este disponibil în toată aria sa de acoperire cu servicii de internet.

UPC România este una dintre cele mai mari companii de telecomunicaţii de pe piaţa locală.

Operatorul român este afiliat la UPC Broadband, divizia europeană a grupului Liberty Global, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii prin cablu din lume.

Principalii concurenţi ai UPC România sunt RCS&RDS şi Romtelecom.

Compania furnizează servicii de televiziune (digitală, prin satelit şi analogică), Internet în bandă largă şi telefonie în aproximativ 300 de localităţi şi are 1,16 milioane de clienţi.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
UPC ROMÂNIA,
INTERNET,
VITEZĂ
/actualitate/upc-romania-extinde-in-opt-orase-serviciul-de-transfer-de-date-cu-viteza-de-500-mbps-13130955
13130955
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.