La 36 de ani are 14 ani de experienţă în servicii de consultanţă financiară şi coordonează o echipă de 50 de oameni

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 26 octombrie 2015 1131 afişări

La 36 de ani are 14 ani de experienţă în servicii de consultanţă financiară şi coordonează o echipă de 50 de oameni

Are 14 ani de experienţă în servicii de consultanţă financiară şi şi-a început activitatea în cadrul KPMG în 2004. S-a specializat în sectorul energetic, a fost consultant în numeroase proiecte de fuziuni şi achiziţii, restructurare sau strategie, atât pentru clienţii locali, cât şi cei internaţionali, coordonând echipe multidisciplinare în proiecte majore cu unele dintre cele mai mari companii din România, în special în sectorul energetic.

Coordonează o echipă de 50 de oameni şi spune despre 2013 şi 2014 că au fost unii din cei mai buni ani ai departamentului, din perspectiva financiară, a proiectelor realizate, a dezvoltării şi consolidării echipei.

De-a lungul carierei a activat în domeniul auditului şi consultanţei financiare în cadrul companiilor din Big 5, iar despre parcursul profesional spune că „a fost relativ accelerat, urmând etapele de dezvoltare şi promovare specifice firmelor de servicii profesionale“. În februarie 2004 s-a alăturat echipei KPMG ca senior associate, „iar promovările ca manager în 2006 şi director în 2010 au fost jaloane importante în drumul spre postura de partener“.

Unul din cele mai dificile momente din cariera sa a fost 2010, când a coordonat în paralel două proiecte de anvergură, a căror complexitate şi importanţă pentru clienţi au pus asupra sa şi a echipelor pe care le conducea o presiune foarte mare. „Sprijinul şi înţelegerea familiei, suportul partenerilor şi devotamentul echipelor mi-au dat tăria să depăşesc cu succes perioada respectivă“, spune Bogdan Văduva, care este absolvent al unui Program for Leadership Development, în cadrul Harvard Business School (2011 – 2012).

Spune că 10 ani este un orizont foarte lung, „însă dacă ar fi să fac o astfel de previziune, astăzi, aş spune că mă văd tot în domeniul serviciilor profesionale, descoperind, inovând şi dezvoltând noi echipe şi servicii. În plus, mă preocupă tot mai mult rolul şi contribuţia mea în societate, mai ales în zona dezvoltării generaţiilor ce vin din urmă cu un entuziasm şi o curiozitate pe care vreau să mi le păstrez şi eu“.

Urmărește Business Magazin

/lideri/la-36-de-ani-are-14-ani-de-experienta-in-servicii-de-consultanta-financiara-si-coordoneaza-o-echipa-de-50-de-oameni-14860089
14860089
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.