Ionuţ Farcaş, împreună cu o echipă de 60 de oameni aflată în subordinea sa, gestionează un buget anual de câteva zeci de milioane de euro

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 17 februarie 2014 827 afişări

Ionuţ Farcaş a venit în Enel în 2006, după ce a lucrat într-o firmă ce oferă soluţii şi echipamente electrice. La Enel a ocupat mai multe funcţii în sectorul de furnizare a energiei, de la responsabil reglementări până la director de vânzări.

Ionuţ Farcaş, împreună cu o echipă de 60 de oameni aflată în subordinea sa, gestionează un buget anual de câteva zeci de milioane de euro

"La sfârşitul anului 2011 mi s-a oferit posibilitatea de a participa la unul dintre cele mai mari proiecte de reorganizare ale grupului Enel. Astfel, după ce mă ocupasem de creşterea veniturilor, venise momentul să înfrunt o nouă experienţă, departe de casă, în alt domeniu, ce targeta reducerea costurilor şi eficientizarea, redesenarea de procese şi reorganizarea. După finalizarea acestor activităţi la nivel central, pasul ulterior a fost de a implementa aceste programe pe plan local."

În prezent, împreună cu o echipă de 60 de oameni în subordinea sa, gestionează un buget anual de câteva zeci de milioane de euro.

Unul dintre cele mai dificile momente din carieră a fost anul trecut. „Făcând parte dintr-un proiect internaţional, cu termene şi obiective ambiţioase, m-am găsit în faţa unei echipe cu un grad de diversitate foarte ridicat, cu oameni venind din şapte ţări diferite şi cu experienţe foarte variate.

De asemenea, pentru a fi eficient, personal consider că între serviciu şi familie trebuie să existe un echilibru. Pentru că în această perioadă de un an am fost departe de familie, lucrurile au devenit şi mai complicate. Până la urmă, depăşirea momentelor dificile a fost realizată printr-o comunicare eficientă, împărtăşirea unor obiective comune şi un volum mare de muncă."


Ionuţ Farcaş

ENEL ROMÂNIA

FUNCŢIE director business service

VÂRSTĂ 33 de ani

ANGAJAŢI 4.000

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Ionuţ Farcaş,
ENEL
/lideri/ionut-farcas-impreuna-cu-o-echipa-de-60-de-oameni-aflata-in-subordinea-sa-gestioneaza-un-buget-anual-de-cateva-zeci-de-milioane-de-euro-12100254
12100254
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.