Este site manager în cadrul FM România şi are în subordine 70 de angajaţi

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 14 octombrie 2015 382 afişări

Este site manager în cadrul FM România şi are în subordine 70 de angajaţi

În calitate de site manager, în cadrul FM România, la Dudeştii Noi, lângă Timişoara, Florin Posteucă este responsabil de operaţiunile care se desfăşoară pe această platformă, care găzduieşte mărfurile mai multor clienţi. În cadrul depozitului se desfăşoară activităţi de depozitare, manipulare şi co-packing.

„Anul trecut a fost destul de greu pentru că volumele nu au crescut comparativ cu 2013, rezultatul îmbunătăţindu-se prin atragerea de clienţi noi pe platformă“, spune Posteucă. El are în subordine 70 de angajaţi permanenţi, dar pe perioadele în care se înregistrează vârfuri de activitate personalul poate să crească până la 100-150 de persoane, în funcţie de proiectele de co-packing existente şi de fluctuaţiile de volume. „După ce 2013 a fost dificil iar începutul de 2014 nu a fost foarte convingător, sfârşitul de an a însemnat un volum mai mare pentru toţi clienţii, noi proiecte câştigate, iar coroborat cu creşterea de productivitate am revenit în zona de profitabilitate“, adaugă el.

Absolvent al Universităţii de Vest din Timişoara, Facultatea de Matematică, promoţia 1998, Florin Posteucă a absolvit în 2000 şi cursurile unui master în analiză matematică. Şi-a început cariera în 2000, ca logistic supervisor în cadrul Nestlé România, iar la sfârşitul lui 2003 se ocupa de externalizarea logisticii către FM Logistic.

Din 2004 până în 2006 s-a ocupat de managementul unui complex sportiv din Timişoara, iar în 2006 a revenit în logistică, ca warehouse manager în cadrul FM România. Din 2011 ocupă funcţia de site manager în Dudeştii Noi, prima platformă construită în România de FM Logistic. Pe termen lung se vede lucrând în acelaşi domeniu, „cu noi provocări într-o piaţă din ce în ce mai matură, în care trebuie să excelezi ca să rezişti“

Urmărește Business Magazin

/lideri/este-site-manager-in-cadrul-fm-romania-si-are-in-subordine-70-de-angajati-14829718
14829718
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.