Cât vor costa zborurile Austrian Airlines către Shanghai, Miami, Mauritius sau Sri Lanka

Autor: Ioana Matei Postat la 13 octombrie 2015 199 afişări

Cât vor costa zborurile Austrian Airlines către Shanghai, Miami, Mauritius sau Sri Lanka

Compania aeriană Austrian Airlines îşi măreşte lista de curse internaţionale, adăugând în programul său de zbor o nouă destinaţie pe continentul Nord American, precum şi destinaţii exotice din Asia şi Africa, potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei.

Astfel, începând cu data de 4 aprilie 2016 şi până la finalul anului, compania aeriană naţională a Austriei va opera un zbor cu o aeronavă Boeing 777 către Shanghai. În aprilie 2016, cursele vor avea o frecvenţă de 5 zboruri pe săptămână, iar începând cu 1 mai 2016, cursa va fi zilnică. Shanghai este cea de-a doua destinaţie din China din lista operatorului austriac, alături de Beijing. Cursa Viena – Shanghai va avea o durată de aproximativ 10 ore şi 20 de minute, distanţa dintre cele două oraşe fiind de peste 8.500 de kilometri. Noul zbor va deschide şi noi posibilităţi de transfer a pasagerilor aflaţi în tranzit.  Aproximativ două treimi dintre pasageri vor efectua transferuri în Viena, continuându-şi călătoriile către destinaţii din Vestul şi Estul Europei în mod special. Tarifele pentru cursele pe ruta Bucureşti - Shanghai încep de la 599 pentru zboruri dus-întors, cu toate taxele incluse

Din data de 16 octombrie 2015, o aeronavă Boeing 777 Austrian Airlines va efectua curse către Miami în fiecare zi de luni, miercuri, vineri, sâmbătă şi duminică. Compania adaugă, astfel, o nouă destinaţie în America de Nord, alături de cele cinci deja existente: New York, pe aeroporturile Newark şi John F. Kennedy, Washington şi Chicago în SUA, precum şi Toronto în Canada. Cererea în creştere pentru această zonă a determinat compania să mărească frecvenţa zborurilor către destinaţiile din lista sa, operând până la o cursă pe zi către acestea. Cursele către Miami vor fi disponibile pe durata întregului an. Durata zborului, ce va acoperi 8.400 kilometri, va fi de 9 ore şi 40 de minute. Preţul unul bilet dus-întors, cu plecare din Bucureşti, începe de la 529 de Euro, cu toate taxele incluse.

Începând din 29 octombrie 2015, compania va opera zboruri non-stop Viena-Mauritius în fiecare zi de joi şi zboruri Mauritius-Viena în fiecare vineri. Pasagerii vor avea ocazia să se relaxeze în noua cabină a aeronavei Boeing 767. După 10 de ore şi 40 de minute de zbor, aeronava va ateriza pe Aeroportul Internaţional Sir Seewoosagur Ramgoolam din Mauritius. Preţul unui bilet pentru această destinaţie va începe de la 959 euro, la Economy Class, şi de la 2.599 euro, în Business Class.

Alături de Mauritius şi Miami, Austrian Airlines adaugă reţelei sale o nouă destinaţie exotică. Pe 27 octombrie 2015, Austrian Airlines va începe operarea zborurilor săptămânale (în fiecare marţi) către Colombo, capitala statului Sri Lanka. Aceasta reprezintă un nou reper de zbor pentru Austrian Airlinesc în Asia, alături de Delhi, Bangkok, Insulele Maldive, Beijing şi Tokyo. Compania va opera un zbor cu o aeronavă de tip Boeing 767 pe ruta spre Colombo, zborul urmând să acopere o distanţă de aproximativ 7.450 kilometri în circa 9 ore şi 10 minute. Destinaţia va fi disponibilă pe durata iernii, iar preţul unui bilet dus-întors cu plecare din Bucureşti începe de la 545 euro, cu toate taxele incluse.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-vor-costa-zborurile-austrian-airlines-catre-shanghai-miami-mauritius-sau-sri-lanka-14834392
14834392
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.