Conduce un business de familie cu venituri de 1,5 milioane de euro pe an

Autor: Iuliana Roibu Postat la 20 septembrie 2014 259 afişări

Diana Popescu a preluat în primăvarea anului trecut conducerea Hotel Epoque, un business de familie care constă dintr-un concept business boutique de lux, cu venituri anuale de 1,5 milioane de euro.

Conduce un business de familie cu venituri de 1,5 milioane de euro pe an

Anterior acestei funcţii, a lucrat 13 ani în domeniul bancar:  vreme de trei ani la Finansbank (credit officer), iar apoi zece ani la National Bank of Greece - Banca Românească, fiind, pe rând, corporate manager, branch manager şi regional manager. În paralel cu experienţa bancară, şi-a consolidat pregătirea teoretică cu un Executive MBA la International Hellenic University din Tesalonic, Grecia, pe care l-a absolvit anul trecut.

Investiţia în Hotel Epoque a demarat în 2006, iar inaugurarea a avut loc în toamna anului 2010. “Timp de trei ani, Epoque şi-a consolidat poziţia pe piaţă, fiind recunoscut drept cel mai bun hotel de cinci stele din Capitală (TravelersÕ Choice 2013, 2014)”, declară Diana Popescu.

Anul trecut, Diana Popescu a coordonat lansarea şi lansarea L'Atelier - art culinaire, restaurantul de gastronomie franceză care, povesteşte ea, mizează pe corespondenţa între arta culinară şi artele frumoase ca sursă de inspiraţie. “Descoperind anul acesta cât de fascinant şi plin de satisfacţii este lucrul în industria ospitalităţii, regret puţin că nu m-am dedicat mai devreme afacerii familiei.”


Diana Popescu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/conduce-un-business-de-familie-cu-venituri-de-1-5-milioane-de-euro-pe-an-13280676
13280676
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.