Cine este femeia responsabilă de activitatea celui mai important producător român de cosmetice

Postat la 02 august 2017 163 afişări

Monica Vuşcan coordonează aproximativ 200 persoane şi lucrează direct cu 20 de colegi şi indirect cu 40, fiind responsabilă de organizarea, conducerea şi gestionarea tuturor activităţilor tehnice şi de producţie din cadrul Farmec, cel mai important producător român de cosmetice. Compania a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 196,8 milioane de lei, în creştere cu 14% faţă de 2015.

Cine este femeia responsabilă de activitatea celui mai important producător român de cosmetice

Reprezentanta Farmec spune că „este foarte important să menţin un echilibru între viaţa profesională şi cea personală, aşa că încerc ca în timpul liber să mă dedic familiei şi să mă implic în activităţi care mă ajută să mă relaxez, dându-mi, totodată, energie şi bună dispoziţie. De asemenea, încerc să îmi aloc timp în fiecare zi pentru a petrece câteva minute în natură. Mă ajută să îmi structurez gândurile şi ideile, să prioritizez mai uşor toate activităţile în care sunt prinsă. Şi pentru că preţuiesc foarte mult sănătatea, acord o atenţie deosebită sportului. De aproximativ doi ani, sportul a devenit o constantă a vieţii mele, un obicei frumos, care îmi dezvoltă rezistenţa şi perseverenţa”.

Monica Vuşcan crede că educaţia este unul dintre principalele motoare ale dezvoltării. Prin urmare, în scenariul propus, de a-şi imagina că este pentru o zi preşedinte, „m-aş concentra pe crearea de noi posibilităţi de dezvoltare pentru tineri şi aş canaliza toate eforturile pentru a ridica standardele în educaţie. O altă perspectivă de susţinere a tinerei generaţii cred că este reînfiinţarea şcolilor profesionale şi introducerea cursurilor de recalificare, pentru a ajuta un număr mai mare de persoane cu potenţial să se încadreze mai uşor în piaţa muncii. Alte măsuri pe care mi le-aş dori sunt scutirea de taxe pentru profitul reinvestit în vederea creării de noi locuri de muncă, precum şi transparentizarea accesului la fonduri europene”.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.