Cele mai puternice femei din România: Maria Tudor, Zenith

Autor: Ioana Matei Postat la 31 mai 2013 903 afişări

Sub conducerea Mariei Tudor a luat naştere la începutul anului 2000 compania Zenith Media, afiliată la reţeaua internaţională Zenith Optimedia.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

Maria Tudor a venit din Argeş în Bucureşti, unde a urmat Liceul de Cinematografie, iar în 1991 a absolvit Facultatea de Automatică şi Calculatoare din cadrul Universităţii Politehnice, despre care spune că a ajutat-o în formarea gândirii logice: „Când faci negocieri ori strategii, ai nevoie de o gândire logică şi uşurinţă în a manevra cifrele„. În timpul facultăţii a avut şi primul job, în construcţii, iar cel care a urmat facultăţii a fost, în mod firesc, cel de softist ca analist programare la IPA - Institutul de Proiectări şi Automatizări. La 25 de ani îi devenise însă tot mai clar că limbajul de programare este insuficient pentru firea sa comunicativă şi până la sfârşitul anului 1994 a lucrat în cadrul companiei de asigurări AGI România.

Apoi şi-a început cariera în publicitate în agenţia Bates Centrade Saatchi & Saatchi, iar din 2000 lucrează la Zenith Media. „Am ales publicitatea, ea m-a ales... eram în perioada de pionierat a publicităţii, la începutul lui 1995. Căutam dinamism, convivialitate, distracţie şi le-am găsit pe toate„, şi-a argumentat Maria Tudor decizia de a lucra în publicitate. În prezent, ea este omul din fruntea Zenith Media şi răspunde de zecile de milioane de euro reprezentate de bugetele de publicitate ale clienţilor, de  bunul mers al companiei, dar şi, după cum spunea ea însăşi într-un interviu pentru Business Magazin, de fiecare „greşeluţă" ce poate apărea.

Valorile de business după care se ghidează sunt fair-play-ul, profesionalismul şi umanismul, iar printre personalităţile pe care le admiră se numără Adrian Sârbu şi Martin Sorrell (CEO al WPP, unul dintre cele patru mari grupuri de comunicare la nivel mondial). „Cred că fiecare dintre noi trebuie să aibă propriul stil sau să accepte că unii sunt mai înzestraţi ca alţii. Cred destul de mult în carisma unui manager şi în talentul nativ de lider."


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-maria-tudor-zenith-10914046
10914046
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.