Cele mai puternice femei din România: Dana Patrichi, Alexander Hughes România

Autor: Ioana Matei Postat la 31 mai 2013 711 afişări

Dana Patrichi lucrează din 1996 în cadrul companiei de consultanţă în executive search Alexander Hughes International.

CELE MAI PUTERNICE FEMEI DIN ROMÂNIA - EXCLUSIV

 În prezent, este managing partner al acesteia după ce a lucrat mai întâi pentru Alexander Hughes din Franţa; în 2002, a venit la biroul din Bucureşti pe poziţia de consultant senior. Dana Patrichi a ocupat şi funcţia de director al Camerei Franceze de Comerţ din Bucureşti şi a fost realeasă în această funcţie de mai multe ori datorită experienţei dobândite pe piaţa românească, combinată cu cunoştinţele despre companiile franceze. Ea a fost numită şi în funcţia de director executiv pentru relaţii şi dezvoltare în Uniunea Europeană la Uniunea Camerelor de Comerţ Bilaterale din România. Patrichi este membru al consiliului director la Camera de Comerţ şi Industrie Franceză din România, precum şi al Consiliului de comerţ exterior francez. Dana Patrichi a condus timp de zece ani propria companie de resurse umane în Paris, cu o activitate concentrată pe căutarea directorilor executivi, precum şi pe gestionarea proiectelor de consultanţă în Europa de Vest şi România.

Are un master în ştiinţe umane la Universitatea Sorbona şi unul în managementul internaţional al resurselor umane la Conservatorul Naţional de Arte şi Meserii din Paris, ambele absolvite în 1993,  precum şi un executive MBA la INSEAD, obţinut în 2008. Alexander Hughes are sediul central în Paris şi 35 de birouri în 24 de ţări europene, pentru care lucrează aproximativ 200 de oameni. Compania a intrat pe piaţa românească în 1996 şi oferă servicii de executive search în industrie, tehnologie, FMCG, servicii profesionale, telecomunicaţii, farma, inginerie, construcţii, media, servicii financiare.


Cea mai bogată femeie din România

Cele mai puternice femei din România: Dorothy Constantin, High Fashion Concept (Victoria 46, Day & Night, Petit's, The Code)

Cele mai puternice femei din România: Ioana Lemnaru, Mercedes-Benz România

Cele mai puternice femei din România: Camelia Şucu, Class Living

Cele mai puternice femei din România: Irina Schrotter, Casa de modă Irina Schrotter

Cele mai puternice femei din România: Cristina Bâtlan, Musette


Business Magazin lanseaza cea de-a doua ediţie a catalogului dedicat celor mai puternice femei din mediul de afaceri romanesc. De această data, 200 cele mai puternice femei din business cuprinde 200 de nume reprezentative, din pozitii-cheie de conducere, precum CEO, CCO, directori generali, economici, antreprenori, consultanti sau Country Manageri. Au reusit sa castige, in timp, admiratia si recunoasterea propriei valori pentru ca apoi sa preia pozitii importante de conducere. Femeile de afaceri din Romania valideaza propriul succes prin cifre de afaceri ce le pozitioneaza pe primele locuri in topuri.

De la an la an, numarul lor este tot mai mare, iar notorietatea si aprecierea de care se bucura nu sunt altceva decat recunoasterea valorii la purtator, un simbol pe care Business Magazin il sustine si il sprijina permanent.

Pentru ca au demonstrat perseverenta, profesionalism, curaj si maxima implicare, femeile antreprenor au reusit consolidarea unei cariere bazata pe dinamism, actiune si permanenta dedicare. Câteva dintre numele pe care cititorii Business Magazin le pot regăsi în paginile catalogului sunt: Irina Schrotter, Camelia Sucu, Aneta Bogdan, Carmen Adamescu, Maria Grapini, Rucsandra Hurezeanu, Violeta Ciurel, Amalia Nastase, Cristina Batlan , Irina Socol, Monica Iavorschi, Adina Pascu, Andreea Mihai, Georgeta Serban, dar şi multe altele.

Catalogul este disponibil de pe data de 11 martie în reţelele de distibuţie a presei Inmedio şi Relay la preţul de 35 lei.

Pentru a vedea unde sunt toate locaţiile Inmedio şi Relay click aici

Comandă online catalogul AICI.

Urmărește Business Magazin

/lideri/cele-mai-puternice-femei-din-romania-dana-patrichi-alexander-hughes-romania-10914014
10914014
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.