Bucureşteanca de 30 de ani care deţine o afacere unde bărbaţii nu au nicio şansă

Postat la 13 septembrie 2016 6092 afişări

Bucureşteanca de 30 de ani care deţine o afacere unde bărbaţii nu au nicio şansă

Georgiana Curuia nu crede că drumul în afaceri este mai simplu pentru bărbaţi, dar este de părere că „există totuşi domenii în care femeile se descurcă mai bine şi cred că foarfeca de croitorie te poate ajuta să îţi croieşti mai uşor drum în afaceri. Totul poate fi mai uşor dacă îţi place ceea ce faci, dacă ştii unde vrei să ajungi şi dacă nu renunţi atunci când dai de greu“.

Georgiana Curuia a lansat, în urmă cu mai bine de zece ani, brandul românesc de haine PNK Casual, afacere în care este responsabilă, împreună cu sora ei, Patricia Niculae, atât de conducerea afacerii, cât şi de designul hainelor.

Totul a început de la un mic atelier de producţie de modă pentru femei cu cinci angajaţi, deschis în 2005 în urma unei investiţii de câteva mii de euro, ale cărui modele au fost distribuite iniţial în magazine multibrand din Bucureşti.

Primul magazin PNK Casual s-a deschis în 2005, iar de atunci brandul s-a extins atât în ţară (prin trei magazine în Capitală), cât şi în afara ei, în cadrul Maison Haute Showroom din Beverly Hills.

Urmărește Business Magazin

/lideri/bucuresteanca-de-30-de-ani-care-detine-o-afacere-unde-barbatii-nu-au-nicio-sansa-15526564
15526564
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.