A lucrat toată viaţa în comerţ şi a ajuns la 37 de ani şef peste Flanco

Autor: Razvan Muresan Postat la 01 iulie 2014 479 afişări

Cu o experienţă de 15 ani în segmentul electro-IT şi serviciile financiare conexe acestuia, Dragoş Sîrbu este, din februarie 2014, CEO-ul Flanco Retail.

A lucrat toată viaţa în comerţ şi a ajuns la 37 de ani şef peste Flanco

Promovarea sa la conducerea Flanco Retail, din funcţia de director de achiziţii, a asigurat continuitatea activităţilor strategice şi operaţionale ale companiei. Sîrbu s-a alăturat echipei Flanco în 2012, ca director de vânzări, atras de noua strategie a companiei, care pune accent pe consultanţa oferită clienţilor în magazine. Din februarie 2013, a preluat conducerea departamentului de Product Management, unde a construit strategia de achiziţii a companiei.

Întreaga sa carieră este legată de retailul electro-IT, unde a parcurs lanţul ierarhic de la consultant de vânzări la director de magazine, manager de produs, director de retail, business unit manager, director de achiziţii şi director general. Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe, Asigurări, Bănci şi Burse de Valori, promoţia 1999.


Dragoş Sîrbu face parte din promoţia tinerilor manageri de top din 2014 şi a fost premiat în cadrul galei Business Magazin. Citeşte în premieră alte 99 de poveşti de succes ale tinerilor manageri din România în a noua ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP, lansat de Business Magazin în luna mai.


Comandă acum catalogul în format electronic la preţul de 35 lei.

Cantitate: buc.
 


Urmărește Business Magazin

/lideri/a-lucrat-toata-viata-in-comert-si-a-ajuns-la-37-de-ani-sef-peste-flanco-12866166
12866166
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.