Mai multe BOMBE au explodat în apropierea palatului prezidenţial din Cairo: Trei persoane au fost ucise

Postat la 30 iunie 2014 25 afişări

Mai multe bombe au explodat luni în apropierea palatului prezidenţial din Cairo, în urma cărora trei ofiţeri din cadrul poliţiei au fost ucişi şi mai multe persoane rănite, potrivit surselor din serviciile de securitate.

Mai multe BOMBE au explodat în apropierea palatului prezidenţial din Cairo: Trei persoane au fost ucise

 Gruparea islamistă Ajnad Masr, care a revendicat în ultimele luni mai multe atentate comise în Cairo, a avertizat că a amplasat bombe în apropierea palatului prezidenţial, situat în estul capitalei, dar a afirmat că nu le-a detonat, pentru a evita uciderea civililor.

Un colonel din cadrul poliţiei a fost ucis şi trei poliţişti răniţi luni dimineaţă într-o explozie produsă în apropierea palatului prezidenţial, a anunţat anterior o sursă din cadrul serviciilor locale de securitate.

Ulterior, un alt ofiţer a fost ucis şi mai mulţi răniţi, după ce o bombă a explodat în momentul în care forţele de securitate încercau să dezamorseze dispozitivul exploziv.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mai-multe-bombe-au-explodat-in-apropierea-palatului-prezidential-din-cairo-trei-persoane-au-fost-ucise-12860683
12860683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.