100 TINERI MANAGERI DE TOP - Paul Ichim, Eximbank

Autor: Crenguta Nicolae Postat la 04 iunie 2012 626 afişări

Divizia de front office pe care o coordonează Paul Ichim este formată din peste 150 de colegi, afirmă el, cu accent pe „colegi", întrucât „atâta timp cât reuşeşti să fii perceput în primul rând drept coleg, iar abia apoi ca şef, diferenţa de vârstă nu mai contează".

Absolvent de ASE, Finanţe-Bănci, a lucrat în Ministerul Finanţelor din 2000 până în 2005, inclusiv ca secretar de stat, apoi la ING Bank Bucureşti, ca director pentru instituţii financiare şi apoi director de sucursală, iar din 2009 devine vicepreşedinte al EximBank. Consideră că "atributele unui manager trebuie să fie aceleaşi, fie că vorbim despre un tânăr sau un manager experimentat: spirit de echipă, rapiditate în luarea deciziilor, viziune strategică sunt caracteristici esenţiale pentru un manager din lumea bancară".


100 de tineri manageri sau antreprenori care, la nici 40 de ani, conduc companii cu afaceri de milioane euro sunt puşi anual, încă din 2006, în lumina reflectoarelor de jurnaliştii BUSINESS Magazin. Indiferent că sunt formaţi în multinaţionale sau au dobândit experienţă clădind propriile afaceri, ei sunt nu numai etalonul mediului de business românesc, ci şi cei care trasează direcţiile economiei.

BUSINESS Magazin vă prezintă a şaptea ediţie a catalogului 100 TINERI MANAGERI DE TOP.

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-tineri-manageri-de-top-paul-ichim-eximbank-9704622
9704622
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.