100 cele mai puternice femei din business - Astăzi: Ramona Pergel, E.ON

Autor: Iuliana Roibu Postat la 05 iulie 2012 342 afişări

Absolventă a Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai„ din Cluj, Ramona Pergel şi-a continuat studiile cu un master în economie şi administrarea afacerilor, cu mai multe specializări acordate de Ministerul Justiţiei şi cu un executive MBA University de la Sheffield U.K. City College absolvit anul acesta (modulele sunt absolvite, dizertaţia în curs).

Ramona Pergel a lucrat încă de la sfârşitul facultăţii în domenii legate de piaţa gazului: primul său job a fost în cadrul Azomureş, de consultant juridic; a plecat din Azomureş în 2006, din funcţia de director juridic. A fost aproape un an la Depomureş, ca membru în Consiliul Director, iar tot în 2006 s-a angajat în cadrul E.ON. A intrat în E.ON pe funcţia de şef al departamentului legal, iar din iunie 2008 este director general adjunct al distribuitorului de gaze; de la 1 aprilie 2012, Ramona Pergel a fost promovată ca director general adjunct al E.ON Energie România, furnizorul integrat de servicii energetice deţinut de gigantul german pe piaţa locală.


Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" prezintă interviuri cu reprezentantele de success ale mediului de afaceri românesc actual şi conţine profilul profesional a 100 dintre liderii feminini.

Au experienţă, au putere, câştigă bine, sunt cochete şi se bucură de respectul celor din jur. Cuvântul lor este cel mai important sau printre cele mai importante în companiile pentru care lucrează. Cele mai puternice femei de afaceri din România sunt un segment aparte şi tot mai bine conturat dintr-o lume care, în mod tradiţional, a fost creată şi condusă de bărbaţi.

Catalogul "100 Cele Mai Puternice Femei Din Business" - prima ediţie va fi distribuit gratuit abonaţilor BUSINESS Magazin şi va putea fi achiziţionat online din 9 aprilie la adresa www.bmag.ro/cataloage, la preţul de 25 de lei (TVA inclus).

Urmărește Business Magazin

/lideri/100-cele-mai-puternice-femei-din-business-astazi-ramona-pergel-e-on-9750140
9750140
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.