Distrugerea unui stil de viaţă. "Am întâlnit un bărbat complet dezbrăcat, dar cu un telefon mobil legat la gât"

Postat la 15 septembrie 2016 1010 afişări

Viaţa triburilor din Kenya nu s-a modificat de sute de ani, dar modernitatea începe să atingă şi cele mai izolate triburi. Astfel fotograful Neil Thomas s0a hotărât să documenteze modul de viaţă al triburilor şi felul în care tehnologia îi schimbă pe oameni.

Neil Thomas a surprins imagini incredibile în nordul Kenyei cu triburi ale căror obiceiuri sunt pe cale de dispariţie.  "Am întâlnit un bărbat complet dezbrăcat, dar cu un telefon mobil legat la gât", a spus Thomas. "Când l-am văzut cu telefon mi-am dat seama că lucrurile se vor schimba foarte repede", a mai spus el.

Regiunea Kenyei este considerată a fi leagănul umanităţii, astfel că pe teritoriul Kenyei au existat habitate umane încă din paleoliticul timpuriu. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.