Şi-a dorit o afacere şi, pentru că nu avea nicio idee, a căutat-o pe Google. Utilizează o resursă care creşte singură în bălţile din România

Postat la 13 mai 2017 652 afişări

Şi-a dorit o afacere şi, pentru că nu avea nicio idee, a căutat-o pe Google. Utilizează o resursă care creşte singură în bălţile din România

Paul Nicolau a găsit astfel un business la care nimeni nu s-a mai gândit: utilizarea unei resurse care creşte singură în bălţile din România - racul.

În prezent, racii se vând ca pâinea caldă în restaurantul său, dar şi în reţelele de hipermarketuri şi la export, aducându-i venituri de peste 100.000 de euro.

Antreprenorul, în vârstă de 28 de ani, a deschis o tavernă cu 130 de locuri în care îşi vinde o parte din producţia de raci. Tânărul a intrat pe o nişă neexploatată în România şi a pornit, în urmă cu aproximativ doi ani şi jumătate, o crescătorie de raci, într-un lac din localitatea Izvoarele din judeţul Giurgiu.

În prezent, afacerea Premium Raci este formată, pe lângă crescătorie, dintr-un restaurant, contracte cu hipermarketuri şi cu o firmă din Belgia, care i-au adus venituri de peste 100.000 de euro.

Chiar dacă în prezent este singurul care a intrat pe segmentul afacerii cu raci, antreprenorul vrea să ducă mai departe conceptul prin francize, cu avertizarea pentru cei care doresc să se apuce de aceasta că „este o afacere sensibilă, în care trebuie să ai răbdare“.

Află care sunt cele mai promiţătoare start-up-uri din România

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
afaceri,
cautare,
google
/cover-story/si-a-dorit-o-afacere-si-pentru-ca-nu-avea-nicio-idee-a-cautat-o-pe-google-utilizeaza-o-resursa-care-creste-singura-in-baltile-din-romania-16295744
16295744
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.