VIAVI Solutions deschide un centru R&D în Bucureşti. Compania vrea să angajeze 120 de oameni

Autor: Florin Casota Postat la 18 aprilie 2018 345 afişări

VIAVI Solutions a deschis un birou în Bucureşti, România, stabilind astfel un centru de excelenţă R&D în proximitatea clienţilor cheie care activează în sectorul tehnologic în continuă dezvoltare din Europa. Compania îşi propune să angajeze aproximativ 120 candidaţi calificaţi, specializaţi în domeniul IT&C şi cel al testării, monitorizării şi optimizării reţelelor.

VIAVI Solutions deschide un centru R&D în Bucureşti. Compania vrea să angajeze 120 de oameni

“Forţa de muncă specializată şi infrastructura comercială accesibilă au dat naştere unei industrii IT în plină dezvoltare în România,” a declarat Horia Mintas, Director al Departamentului de Investiţii Străine din cadrul Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ  şi Antreprenoriat.

 

“Suntem bucuroşi că VIAVI Solutions a ales să deschidă un birou la Bucureşti, facilitând locuri de muncă competitive şi o reputaţie puternică în domeniul comunicaţiilor şi al tehnologiilor de tip Enterprise în capitala României.” a completat acesta.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.