Telekom România a anunţat cât aşteaptă clienţii pentru un apel la call-center

Autor: Razvan Muresan Postat la 08 decembrie 2014 1422 afişări

Telekom România a anunţat cât aşteaptă clienţii pentru un apel la call-center

'Timpul mediu petrecut de client în coada de aşteptare la numărul 1234 în ultima perioadă a fost de două minute şi douăzeci de secunde", potrivit informaţiilor transmise de companie.

Telekom România percepe începând cu luna septembrie 2014 tarife pentru apelurile în call-center. Astfel, dacă în interval de 30 de zile un client a efectuat trei apeluri abuzive către Serviciul de Vânzări şi Relaţii cu Clienţii, acesta nu va mai avea acces gratuit la acest serviciu pentru o perioadă de 30 de zile. În acest interval, clientul poate apela numărul taxat 0903904903 cu 2 euro/apel, informează Telekom România pe pagina de internet: "Telekom România îşi rezervă dreptul de a limita accesul gratuit la acest serviciu pentru clienţii care îl folosesc în mod abuziv". Numărul 0903904903 cu tarif de 2 euro/apel este serviciul de suport premium pe care compania îl pune la dispoziţia clienţilor care doresc să apeleze cu prioritate serviciul de relatii cu clienţii. Clienţii au posibilitatea, în continuare, de a apela gratuit la 1234 serviciul de vânzari şi relaţii cu clienţi.

Operatorul mobil Telekom a raportat venituri de 107 milioane euro în trimestrul al treilea din 2014, în scadere cu 7,8% şi 5,88 milioane de clienţi (SIM-uri valabile) la sfârşitul lunii septembrie 2014, în scădere cu 2,8% faţă de aceeaşi perioadă din 2013.

Rebrandingul grupului Cosmote-Rom­telecom, cel mai important eveniment de pe piaţa locală de comunicaţii în 2014, a avut loc la jumătatea lunii septembrie, moment din care cei doi operatori acţionează pe piaţă sub acelaşi brand, „Telekom România“

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
asteptare,
clienti,
mediu,
informatii
/business-hi-tech/telecom/telekom-romania-a-anuntat-cat-asteapta-clientii-pentru-un-apel-la-call-center-13708121
13708121
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.