Aveti 4.000 de euro? Televizoarele 3D vin in Romania! (GALERIE FOTO)

Postat la 24 februarie 2010 38 afişări

Dupa ce filmele 3D au adus incasari uriase industriei cinematografiei, producatorii de electronice se adapteaza nevoilor pietei si lanseaza primele televizoare cu tehnologie 3D. Tonul l-au dat cei de la Samsung, insa replica marilor competitori va aparea neintarziat anul acesta.

"Succesul inregistrat de recent lansatele filme 3D a ridicat nivelul de asteptare al utilizatorilor care doresc sa se bucure de bogatia continutului 3D, in confortul propriului living", a declarat BooKeun Yoon, presedintele Samsung Electronics, in cadrul conferintei de presa organizate la Austria Center din Viena. Desi pe durata evenimentului oficialii Samsung au refuzat sa dezvaluie pretul produsului, se pare ca acesta nu va fi cu mult mai mare decat cel al televizoarelor actuale LED.

Toate modelele 3D vor avea conexiune Ethernet integrata, functii de wireless disponibile si Internet@TV, care asigura accesul la primul magazin de aplicatii HDTV la nivel mondial, Samsung Apps. Samsung a anuntat de asemenea ca o serie de noi furnizori vor livra continut si aplicatii magazinului Samsung Apps, incluzand televiziunea pentru copii Cartoon Network, serviciul jukebox AudioLounge si furnizorii de video la cerere precum Box Office 365, Box Office 365 Kids si Acetrax. Mai mult, disponibile vor fi și site-ul video online Daily Motion, serviciul de fotografie Picasa, serviciul de jocuri online Playjam si History Channel. Acestea se alatura altor furnizori cunoscuti la nivel european, cum sunt LOVEFilm, BBC iPlayer si Muzu.tv in Marea Britanie si TF1 in Franta.

Televizoarele au un procesor incorporat care permite conversia imaginilor 2D in 3D in timp real, astfel ca tarile cu o tehnologie mai limitata a programelor TV, cum e si cazul Romaniei, nu vor pune in pericol evolutia spectaculoasa a vanzarilor LED 3D pe care o asteapta oficialii Samsung.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/telecom/aveti-4-000-de-euro-televizoarele-3d-vin-in-romania-galerie-foto-5608332
5608332
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.