In cautarea preturilor mici

Postat la 27 ianuarie 2009 18 afişări

In vreme de criza, cand toti cauta sa cumpere produse cat mai ieftine, un motor de cautare de produse disponibile in magazine online, in functie de pret, poate fi baza unei afaceri bune.

Dupa indelungi cautari, in incercarea de a gasi produsele care il interesau la un pret cat mai mic, Adrian Dimian (29 de ani) a ajuns sa cumpere respectivele produse la preturi care nu erau nici pe departe cele mai mici din piata. Asa i-a venit ideea sa creeze un site prin care consumatorii sa poata cauta in oferta mai multor magazine online din Romania produsele care ii intereseaza, ordonate in functie de pret. Lansat recent in urma unei investitii de 1.200 de euro, Pricesdb.ro nu este foarte diferit fata de alte site-uri de acest gen, insa are avantajul ca un anumit magazin online romanesc poate introduce gratuit in baza de date a site-ului produsele pe care le comercializeaza.

 

“In portofoliul Pricesdb.ro se gasesc produse din cateva sute de magazine online, iar numarul lor este in continua crestere”, a spus Adrian Dimian. “Toate produsele existente pe site au fost adaugate fara implicarea celor care detin magazinele online”, spune fondatorul site-ului. Daca un magazin vrea sa intre in baza de date a Pricesdb.ro sau, dimpotriva, sa fie sters, iar produsele sale sa nu mai apara in cautarile de pe site, este suficient sa completeze un formular, fara sa fie nevoie sa plateasca niciun fel de taxa.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
internet,
site,
online,
magazin,
virtual
/business-hi-tech/site-ul-saptamanii/in-cautarea-preturilor-mici-3812502
3812502
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.