Romsym Data a crescut cu 7% anul trecut

Autor: Roxana Cristea Postat la 11 aprilie 2011 26 afişări

Romsym Data, distribuitor independent de software din Romania a anuntat o crestere a cifrei de afaceri cu 7%, la 5,9 milioane de euro, comparativ cu cifra de afaceri inregistrata anul trecut.

"Profitul companiei s-a mentinut in limita de 10% din cifra de afaceri. Un lucru de mentionat, in ceea ce priveste anul 2010, este legat de zona de servicii si consultanta a companiei, zona care a inregistrat o crestere de aproximativ 12%", a spus Ravvan Balint, director general al Romsym Data. "La cresterea inregistrata in domeniul serviciilor, centrul de training ITtraining a avut o crestere semnificativa, ca o consecinta a mutatiilor produse pe piata muncii existand o cerere tot mai mare pentru astfel de servicii", a completat Balint.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Romsym Data,
software,
afaceri,
profit,
comert
/business-hi-tech/it/romsym-data-a-crescut-cu-7-anul-trecut-8146442
8146442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.