Netopia mobilPay: Jumătate de milion de tranzacţii procesate în primul trimestru

Autor: Anca Barbulescu Postat la 25 aprilie 2013 87 afişări

Procesatorul de plăţi online prin card şi furnizorul de plăţi cu telefonul mobil Netopia mobilPay a procesat jumătate de milion de tranzacţii în primele trei luni ale acestui an, cu 20% mai multe faţă de perioada similară din 2012.

Netopia mobilPay: Jumătate de milion de tranzacţii procesate în primul trimestru

Avansul înregistrat de companie se datorează atragerii de noi comercianţi în platforma de plăţi, dar şi sporirii numărului de tranzacţii efectuate de parteneri. Totodată, şi din punct de vedere al valorii, tranzacţiile efectuate prin platforma mobilPay au fost cu 40% mai mari faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

În primele trei luni din 2012, procesatorul de plăţi online prin card a efectuat peste 400.000 tranzacţii prin platforma mobilPay, iar pe parcursul întreg anului trecut 1,9 milioane.

Referitor la piaţa locală de plăţi online cu cardul, aceasta a ajuns la 6 milioane de tranzacţii în anul trecut şi la valoarea de 260 de milioane de euro.

“Pentru acest an estimăm că piaţa de profil va ajunge la 7,5 milioane de tranzacţii, cu aproximativ 25% mai mult faţă de anul precedent, pe fondul creşterii încrederii românilor în siguranţa plăţilor online şi a numărului de comercianţi care introduc şi promovează această metodă de încasare”, a declarat Antonio Eram, CEO Netopia mobilPay.

Cele mai mari plăţi online cu cardul procesate de Netopia mobilPay în T1 au atins şi 4.000 de euro.

Netopia mobilPay a realizat, în primele trei luni ale acestui an, tranzacţii record, de câteva mii de euro. şapte dintre aceste plăţi online au totalizat 20.000 de euro. Acestea au fost realizate pentru plata de echipamente foto, pachete software şi bilete de avion.

“În primul trimestru al acestui an, cea mai mare tranzacţie procesată de Netopia mobilPay a fost de 3.900 de euro, pentru echipamente foto. De asemenea, în aceeaşi perioadă am înregistrat şi câteva tranzacţii pentru bilete de avion, fiecare în valoare de peste 2.300 de euro”, a mai spus Antonio Eram.

Cea mai mare valoare procesată anul trecut prin intermediul serviciului mobilPay a fost de 6.300 de euro, pentru un pachet turistic.

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/netopia-mobilpay-jumatate-de-milion-de-tranzactii-procesate-in-primul-trimestru-10795554
10795554
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: BEST OF. Roşia Montană, o pierdere de aur!

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.