Google Romania lanseaza Street View

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 08 decembrie 2010 85 afişări

Google lanseaza serviciul Street View pentru opt orase din Romania - Bucuresti, Arad, Oradea, Brasov, Timisoara, Cluj, Sibiu si Constanta, potrivit lui Dan Bulucea, seful biroului local al companiei inaugurat la inceputul lunii noiembrie.

Serviciul acopera peste 6.000 de kilometri din tara, oferind utilizatorilor posibilitatea de a vizualiza imagini panoramice de 360 de grade din orasele acoperite in acest moment.

In zonele in care Street View este disponibil, imaginile la nivel stradal pot fi accesate intrand in cel mai mic nivel de detaliere."Practic, este un tur virtual al orasului", spune seful Google Romania.

Piata locala este cea de-a 27-a din lume unde este lansat serviciul, iar utilizatorii care din motive de intimitate prefera sa ascunda anumite imagini din cadrul serviciului, cum ar fi cele cu locuinta, pot solicita acest lucru reprezentantilor Google Romania.

"Vrem sa punem la dispozitie companiilor uneltele potrivite pentru a se face cunoscute prin intermediul internetului", spune Dan Bulucea, facand referire la servicii localizate. Lansarea Street View este prima miscare a companiei in Romania dupa inaugurarea biroului local, la inceput de noiembrie.

"Daca n-ar fi existat Google, cineva trebuia sa-l inventeze. Deschiderea biroului ne ajuta foarte mult. Sunt deschis la orice colaborare", a declarat Sorin Oprescu, primarul general al Capitalei, prezent la evenimentul de lansare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT,
Google,
lansare,
Street View,
serviciu,
Bulucea,
orase,
strada
/business-hi-tech/it/google-romania-lanseaza-street-view-7791631
7791631
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.