FIFA 2012 se lansează în România. Vezi ce noutăţi aduce - FOTO SI VIDEO

Autor: Razvan Muresan Postat la 26 septembrie 2011 90 afişări

Best Distribution, Diverta, Sony Computer Entertainment Europe Ltd Şi ESL lansează vineri, 30 septembrie, pe piaţa din România, ediţia jocului de fotbal FIFA 12.

FIFA 12 inovează cu noul concept Player Impact Engine, un motor de fizică ce oferă interacţiuni reale pe teren. Toate interacţiunile vor fi diferite faţă de versiunile precedente pentru că sunt calculate în timp real, nu predefinite.

"Driblingul precis a fost îmbunătăţit şi oferă o fidelitate mult mai mare la atingerea mingii, defensiva tactică te face mai atent şi-ţi oferă mai mult control. Nici inteligenţa artificială nu a fost lăsată deoparte prin noul sistem Pro Player Intelligence, care dă senzaţia că joci împotriva unei persoane reale. Noul mod Carieră oferă poveşti din lumea reală, adăugând autenticitate experienţei", se arată într-un comunicat remis BUSINESS Magazin.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
fifa 2012,
lansare,
noutati,
inovatii,
jocuri,
fotbal
/business-hi-tech/it/fifa-2012-se-lanseaza-in-romania-vezi-ce-noutati-aduce-foto-si-video-8801580
8801580
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.