Facebook a lansat un telefon mobil. Vezi aici cum arata (VIDEO)

Autor: Roxana Cristea Postat la 10 februarie 2011 58 afişări

Facebook a facut un parteneriat cu INQ, companie producatoare de terminale mobile, pentru a lansa “doua telefoane mobile pentru socializare”, optimizate pentru cea mai mare retea sociala din lume.

Telefonul Facebook va fi lansat oficial saptamana viitoare la World Mobile Congress de la Barcelona si are ecran tactil, ruleaza pe sistemul de operare Android si are Facebook ca ecran de start.

Cele doua dispozitive, INQ Cloud Touch si INQ Cloud Q nu vor fi branduite cu "Facebook", insa sunt create in colaborare cu reteaua sociala. Cu ajutorul telefoanelor, utilizatorul va putea, printr-un singur click, sa acceseze Facebook Chat, Friends, Messages Wall si Notifications . Telefonul Facebook va fi disponibil in Marea Britanie in luna aprilie a acestui an.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
it,
facebook,
telefon mobil,
INQ
/business-hi-tech/it/facebook-a-lansat-un-telefon-mobil-vezi-aici-cum-arata-video-7973683
7973683
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.