Cum arata primul televizor 3D disponibil in Romania (GALERIE FOTO)

Postat la 08 aprilie 2010 57 afişări

Astazi, LG Electronics Romania a anuntat introducerea pe piata din Romania a primului televizor LCD Full HD cu tehnologia 3D, model LD920.

Televizorul are o diagonala de 47 de inci si este disponibil in magazinele de specialitatela un pret de 2.000 de euro, iar playerul Blu-ray, model BX580 va fi disponibil la un pret de 300 de euro. LCD-ul lansat astazi ofera conexiune USB 2.0, compatibila cu FAT si NTFS, suportand astfel formatele jpg, MP3, DivX, DivX HD. De asemenea, in functie de fisierul care este vizualizat, utilizatorii pot selecta limba dorita si pot afisa sau nu subtitrarea in limba respectiva.

"Prin lansarea televizorului LG LD920 dorim sa oferim consumatorilor romani o noua dimensiune a divertismentului in propriile locuinte. Astfel, functia 3D va fi incorporata intr-un numar cat mai mare de produse audio-video, televizoare si playere, din diverse categorii de pret", a spus Ron pan Ock, Presedinte in cadrul LG Electronics Romania, precizand ca, treptat, consumatorii vor intra intr-o noua era a vizionarii continutului pe propriile televizoare.

Anul trecut LG Electronics Romania a vandut televizoare in valoare de 50 de milioane de euro, iar pentru 2010 oficialii companiei estimeaza vanzari cu 10% mai mari fata de anul trecut. In ce priveste modelul 3D lansat astazi, acestia au estimat ca vor vinde cateva sute de unitati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
3D,
televizor,
LG Electronics,
LCD Full HD
/business-hi-tech/it/cum-arata-primul-televizor-3d-disponibil-in-romania-galerie-foto-5839232
5839232
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.