Cosmote lanseaza internet 3G si fara abonament

Postat la 04 august 2010 68 afişări

Cosmote, numarul trei pe piata locala de telefonie mobila, si-a extins portofoliul de servicii de internet mobil 3G cu un pachet 3G preplatit. Noul serviciu in banda larga este in prezent disponibil in doua pachete: cartela internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau un pachetul care include un modem 3G si cartela internet, care contine un modem 3G ce ofera acces la internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, pentru 34 euro (fara TVA).

Creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 2GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre mai multe extraoptiuni cu trafic inclus.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Cosmote,
internet,
3G
/business-hi-tech/it/cosmote-lanseaza-internet-3g-si-fara-abonament-6769944
6769944
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.