Cea mai mare lansare a unei companii româneşti din IT în San Francisco

Postat la 17 aprilie 2015 706 afişări

Bitdfender lansează pe piaţa din SUA, peste câteva ore, produsul cu care speră să schimbe fundamental piaţa globală a soluţiilor de securitate IT. La lansare participă peste 80 de persoane, printre care şi jurnalişti de la Reuters, Fortune, Wall Street Journal, Bloomberg.

Cea mai mare lansare a unei companii româneşti din IT în San Francisco

Compania Bitdefender, creată de românii Florin şi Măriuca Talpeş, care a reuşit să-şi facă loc pe piaţa internaţională de soluţii de securitate IT, ajungând la o bază de câteva sute de milioane de clienţi cu tehnologiile dezvoltate în România, va ataca în această seară piaţa din SUA cu un nou produs, cu care are ambiţia să redefinească industria globală de profil.

Produsul lansat este Bitdefender Box, un mix între hardware şi software, care va securiza ceea ce firma cu origini româneşti estimează că va fi noua realitate de zi cu zi în sediile companiilor şi în gospodării: nu doar calculatoare, tablete şi smartphone-uri ci şi smart TV-urile, frigiderele de ultimă generaţie, sistemele de iluminat, sistemele de alarmă conectate la Wi-Fi - în fapt orice obiect conectat la internet.

Este produsul care va înlocui actualele soluţii de securitate, cred reprezentanţii Bitdefender. “Lansarea Bitdefender BOX este un eveniment important pentru noi în primul rând pentru că lansăm un produs unic în industrie, ce defineşte o nouă categorie – security pentru Internet of Things - şi care aduce o abordare cu totul inovatoare domeniului. Viziunea noastră este că acesta este viitorul securităţii şi că, da, cel mai probabil va duce la înlocuirea soluţiilor de securitate existente”, au precizat pentru ZF reprezentanţii companiei.

Citiţi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/business-hi-tech/it/cea-mai-mare-lansare-a-unei-companii-romanesti-din-it-in-san-francisco-14126054
14126054
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.