Apple a prezentat noul iPhone (GALERIE FOTO)

Postat la 07 iunie 2010 37 afişări

"Nu stiu daca l-ati mai vazut..." Seful Apple, Steve Jobs, a prezentat cea mai noua versiune de iPhone, mai subtire decat modelele precedente, dotat cu un ecran tactil cu rezolutie mai mare si o camera foto in plus, plasata pe partea din fata a telefonului.

Printre detaliile tehnice, se regaseste un nou tip de procesor, Apple A4, similar celui disponibil pe iPad si o camera foto/video imbunatatita, cu rezolutie de 5 megapixeli, capabila sa filmeze in format HD. Impatimitii Apple asteapta insa cu sufletul la gura si detaliile despre noul sistem de operare OS 4.0 care va fi disponibil pe iPhone 4G sau despre serviciul de publicitate iAd dedicat aplicatiilor din magazinul App Store. ""Este cu 24% mai subtire decat iPhone 3GS", a mai spus Jobs.

Mai multi analisti sunt de parere ca pretul noului telefon va fi comparabil cu cel al modelelor anterioare - iPhone 3GS porneste de la un pret de la 200 de dolari in SUA, iar in combinatie cu noile tarife pentru servicii de date ale operatorului AT&T (15 dolari pentru un trafic de 200MB sau 25 de dolari pentru 2GB), pretul ar putea deveni si mai avantajos, iar cererea ar putea fi accelerata. Noul iPhone va fi lansat oficial pe 24 iunie la un pret pornind de la 199 de dolari.

Alte caracteristici ale modelului includ un display de 3,5 inci, rezolutie de 960x640 pixeli, 7 ore de convorbiri 3G, 6 ore de navigare 3G, 10 ore de navigare WiFi, 10 ore de redare video, 40 de ore de muzica si 300 de ore de standby, tehnologie de afisare IPS - "putin mai bine decat OLED" -, procesor A4 si micro SIM.

Prezentarea noului iPhone s-a facut cu ocazia Worldwide Developers Conference din San Francisco.

Sursa foto: Engadget

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iPhone,
nou,
IT&C,
poze,
Apple,
lansare,
caracteristici
/business-hi-tech/it/apple-a-prezentat-noul-iphone-galerie-foto-6308334
6308334
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.