Zara deschide un magazin in Bucuresti Mall din Vitan

Postat la 01 aprilie 2009 51 afişări

Grupul spaniol Inditex va intra cu brandul Zara in cel mai vechi centru comercial din Romania, Bucuresti Mall din Vitan, detinut de Anchor Grup, care mai are in proprietate si Plaza Romania, unde a fost deschis primul magazin Zara de pe piata locala.

„Am incheiat contractul cu reprezentantii Inditex pe Romania in urma cu aproximativ doua luni, iar in septembrie vom deschide un magazine Zara pe o suprafata de 1.700 de metri patrati. Au fost discutii privind intrarea si cu celelalte branduri din portofoliul Inditex, dar nu avem deocamdata spatii disponibile in Bucuresti Mall", a declarat Radu Tanasescu directorul de operatiuni (COO) al Anchor Grup. Pe piata romaneasca grupul Inditex opereaza cinci magazine Zara in prezent, al saselea urmand sa fie deschis in aprilie in Iulius Mall Timisoara. Din 2007, moment in care Inditex a intrat direct pe piata locala, compania a mizat pe o extindere agresiva, ajungand in doi ani sa opereze 24 de magazine sub brandurile Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home si Massimo Dutti.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Aflati aici cat investeste Zara in magazinul de la Unirea Shoping Center.

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/zara-deschide-un-magazin-in-bucuresti-mall-din-vitan-4126107
4126107
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.