Seful Mercedes-Benz: Ne straduim sa tinem in viata toti dealerii

Postat la 10 aprilie 2009 13 afişări

Michael Grewe, directorul general al Mercedes-Benz Romania, importatorul marcilor grupurilor Daimler si Chrysler pe piata locala, cu vanzari de peste 310 milioane de euro in 2008, potrivit estimarilor ZF, spune ca se incearca mentinerea "in viata" a retelei de dealeri, in conditiile in care acestia inregistreaza scaderi ale profitului sau chiar pierderi.

Din Mercedes-Benz Romania Ion Ti riac detine 49% din actiuni, iar Grupul Daimler 51%.

"Incercam sa mentinem in viata toti dealerii. Este un exercitiu scump, dar atat reteaua, cat si clientii au nevoie de ajutor", a declarat pentru ZF Michael Grewe.

El a explicat ca in ultimii doi ani reteaua de dealeri a companiei s-a dublat, la 28 de parteneri in prezent, fata de 13 in 2007, in timp ce numarul de angajati din acest business ajunge la 2.000 de oameni. "Aceste investitii au fost realizate intr-o perioada in care piata locala avea potential foarte mare, cand nimeni nu lua in calcul aceasta criza."

Cititi mai multe pe www.zf.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Michael Grewe,
Mercedes-Benz,
Daimler,
Chrysler,
ZF
/articolul-zilei/zf-ro/seful-mercedes-benz-ne-straduim-sa-tinem-in-viata-toti-dealerii-4196690
4196690
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.