Seful BRD: Vad mai multe intrebari decat certitudini

Postat la 09 ianuarie 2008 1 afişăre

Evolutia inflatiei si a deficitului extern tinde sa devina factor major de risc in contextul turbulentelor internationale, crede Patrick Gelin

Anul 2008 va fi dominat de incertitudini, o sursa majora de semne de intrebare fiind mediul extern, care poate antrena socuri pe o piata interna deja vulnerabila, asa ca oamenii de afaceri vor fi mai prudenti, anticipeaza Patrick Gelin, presedintele BRD-SocGen.

"Vad mai multe semne de intrebare decat certitudini pentru 2008. In constructia bugetului noi ne situam pe ipoteza optimista a evolutiei Romaniei, insa programul de investitii va depinde de schimbarile de conjunctura: daca vedem inrautatiri semnificative, suntem gata sa-l incetinim", a declarat Gelin pentru ZF.

 

El spune ca oricum BRD nu va duce o politica de cota de piata, obiectivul celei de-a doua mari banci de pe piata dupa active fiind sa avanseze "in conditiile unui risc corect evaluat". Comportamentul pietelor internationale ridica primul mare semn de intrebare pentru Gelin

Click aici pentru a citi continuarea articolului.

Urmărește Business Magazin

Citeşte pe Gandul.ro

/articolul-zilei/zf-ro/seful-brd-vad-mai-multe-intrebari-decat-certitudini-2327440
2327440
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.