Seful BRD: Nici rezultatele, nici dezvoltarea nu vor fi afectate de pierderea de la SocGen

Postat la 25 ianuarie 2008 1 afişăre

Actiunile BRD au crescut ieri dupa-amiaza cu 1,5% dupa acoperirea fraudei de la banca-mama

BRD, filiala locala a Societe Generale, nu este afectata in niciun fel de pierderea de 4,9 mld. euro suferita de banca-mama din Franta din cauza operatiunilor financiare frauduloase derulate de un trader, sustine Patrick Gelin, presedintele BRD-SocGen.

Pierderea din Franta a fost de altfel acoperita imediat printr-o majorare de capital de 5,5 mld. euro. "BRD isi asigura lichiditatile de pe piata locala. Avem si linii de credit cu Societe Generale, dar ne finantam preponderent pe plan local", a declarat ieri Gelin intr-o conferinta de presa. El afirma ca nici rezultatele financiare, nici planul de dezvoltare de anul acesta al BRD nu vor fi afectate de problemele raportate ieri de banca-mama.

Mai multe amanunte, aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
servicii financiare,
banci,
BRD,
SocGen,
frauda
/articolul-zilei/zf-ro/seful-brd-nici-rezultatele-nici-dezvoltarea-nu-vor-fi-afectate-de-pierderea-de-la-socgen-2349204
2349204
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.