Pe bursele mondiale s-a instalat panica. Leul si BVB sunt prinse in vartej

Postat la 18 martie 2008 7 afişări

Bear Stearns, una dintre cele mai mari banci de investitii americane, a fost cumparata in-extremis pentru 10% din valoare

Panica s-a instalat ieri pe bursele internationale, dupa ce stirea prabusirii Bear Stearns, una dintre cele mai mari banci de investitii din SUA, a facut inconjurul Globului.

Achizitia Bear Stearns de catre JP Morgan la un pret de zece ori mai mic decat valoarea de piata a determinat scaderi puternice pentru actiunile principalelor banci de pe Wall Street, Bear Stearns pierzand aproape 90%, in timp ce actiunile Lehman Brothers au cazut cu 22%, tragand in jos indicii burselor americane in deschidere.

Mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/pe-bursele-mondiale-s-a-instalat-panica-leul-si-bvb-sunt-prinse-in-vartej-2462520
2462520
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.