Guvernul a anulat pentru a treia oara privatizarea Antibiotice Iasi

Postat la 29 februarie 2008 10 afişări

Guvernul a anulat pentru a treia oara privatizarea Antibiotice, cel mai important producator de medicamente ramas in portofoliul statului, transformand astfel vanzarea producatorului cu o capitalizare de 209 mil. euro intr-un proces in care sunt mai multe intrebari decat raspunsuri

Antibiotice a fost prima data scoasa la privatizare in 2000.

Cand va fi relansat la privatizare Antibiotice si care va fi strategia de privatizare folosita de catre Agentia de Valorificare a Activelor Statului (AVAS)? Ce a determinat AVAS sa amane pentru a treia oara privatizarea producatorului din Iasi? Va ramane interesul pentru Antibiotice la fel de ridicat si dupa acest nou esec? Vrea cu adevarat Guvernul sa vanda Antibiotice?

Cititi mai multe amanunte pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/guvernul-a-anulat-pentru-a-treia-oara-privatizarea-antibiotice-iasi-2422461
2422461
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.