Eugen Dijmarescu, BNR: Leul este tinta unui atac speculativ

Postat la 16 ianuarie 2008 1 afişăre

Leul resimte zilele acestea un atac speculativ care se petrece pe un moment de slabiciune, de acumulare a mai multor vesti proaste privind Romania, insa trendul de depreciere se va inversa, afirma Eugen Dijmarescu, viceguvernator al BNR

Daca ne uitam la cifrele de la inceputul acestui an de pe piata valutara si vedem ca intr-un numar important de zile tranzactiile interbancare le-au depasit pe cele cu clientii nebancari, concluzia este ca se petrece un atac speculativ, a declarat ieri Eugen Dijmarescu la conferinta Euromoney de la Viena. Viceguvernatorul spune ca este o situatie care face necesara folosirea si altor instrumente decat cele traditionale, fara a da detalii.

Detalii aici

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curs valutare,
leu,
euro,
scadere,
Eugen Dijmarescu
/articolul-zilei/zf-ro/eugen-dijmarescu-bnr-leul-este-tinta-unui-atac-speculativ-2336733
2336733
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.