Descurcati-va singuri! Guvernul nu stie sa relanseze economia.

Postat la 01 iulie 2009 25 afişări

Cu economie in deriva, ministrii responsabili de economie din guvernul Boc refuza intalnirea cu cei mai mari jucatori din business care le propun solutii de relansare.

Niciunul din cei patru ministri din sectorul economic invitati de Ziarul Financiar nu a raspuns solicitarii de a participa la conferinta "Cum sa relansam economia", unde au fost discutate ieri masuri de relansare propuse de mediul privat.

In locul lor au venit secretari de stat sau n-a venit nimeni. Mesajul perceput de mediul de business a fost clar: am scapat fraiele economiei, descurcati-va singuri! Gheorghe Pogea, ministrul finantelor, Adriean Videanu, ministrul economiei, Radu Berceanu, ministrul transporturilor si Vasile Blaga, ministrul locuintelor, au refuzat intalnirea cu peste 100 de oameni de business, lideri in domeniile lor de activitate.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

 

Urmărește Business Magazin

/articolul-zilei/zf-ro/descurcati-va-singuri-guvernul-nu-stie-sa-relanseze-economia-4609147
4609147
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.