Seful RBS: Vanzarea bancii nu ii va afecta pe clienti

Postat la 04 martie 2009 40 afişări

Cu cat se poate vinde o banca, in plina criza financiara internationala? Este intrebarea care ii macina pe britanicii de la Royal Bank of Scotland, care au scos la vanzare si sucursala din Romania.

Aceasta este evaluata la 300 de milioane de euro, insa analistii spun ca in aceste vremuri cumparatorii vor fi putini si cam zgarciti.

Seful RBS Romania spune ca banca este foarte solida si profitabila, dar conducerea de la Londra a hotarat sa se concentreze pe pietele cele mai importante si sa renunte la celelalte.

Cititi mai multe pe site-ul stirileprotv.ro

Aflati aici mai multe despre efectul de domino pe care il vor avea in Romania probleme marilor grupuri bancare internationale

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
rbs romania,
servici financiare
/articolul-zilei/pro-tv/seful-rbs-vanzarea-bancii-nu-ii-va-afecta-pe-clienti-4017170
4017170
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.