Producatorii si importatorii de autoturisme: Nu eliminati taxa auto!

Postat la 13 martie 2009 4 afişări

Oficialii din Ministerul Mediului au anuntat ca transforma impunerea de la prima inmatriculare, intr-un impozit anual, ceva mai mic.

Inca de acum o luna, cand cea mai noua versiune a taxei auto a intrat in vigoare, am fost anuntati ca nici aceasta nu va avea o viata lunga. Expertii de la Mediu pregatesc o legislatie care va intra in dezbaterea Parlamentului la vara. Vor fi impozitate toate masinile care produc fum, indiferent de varsta sau provenienta. Asta inseamna ca din 2010, acest impozit se va aplica si celor peste 2 milioane de Dacii mai vechi de 20 de ani, care nu respecta nici o norma de poluare, aflate deja pe strazile Romaniei. Nu se stie inca daca romani care au platit deja taxa auto isi vor lua atunci banii inapoi.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Aflati aici cum in Bucuresti parcurile de masini s-au umplut de masini "fitoase" in leasing

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRO TV,
producatori,
importatori,
auto
/articolul-zilei/pro-tv/producatorii-si-importatorii-de-autoturisme-nu-eliminati-taxa-auto-4045978
4045978
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.