Averile rau-platnicilor, luate la puricat!

Postat la 11 martie 2009 11 afişări

Din ce in ce mai multe griji pentru angajatii bancilor, care au inceput sa verifice averile clientilor rau-platnici. Misiunea le revine executorilor, tot mai ocupati in ultima perioada.

Dovada stau cererile pe care acestia le-au depus la oficiile de cadastru din toata tara. De sapte ori mai multe decat anul trecut.

Aproape o suta de oameni din Cluj risca sa ramana in 90 de zile fara casele sau terenurile pe care la un moment dat si le-au ipotecat. 

"Nu mai este nevoie de un proces in fata instantelor judecatoresti, intrucat orice contract cu o banca are valoare de titlu executoriu, astfel ca poate fi pus direct in executare", explica Verginia Procopet - avocat.

Situatii asemanatoare se intalnesc si la Vaslui. Cei mai multi dintre datornicii vizati au intre 30 si 45 de ani si garantii pe apartamente cu doua sau trei camere.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Aflati aici mai multe despre blocajul in care se afla piata imobiliara si cati bani au pierdut bogatii din imobiliare

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
credite,
imobiliare,
real-estate,
executori
/articolul-zilei/pro-tv/averile-rau-platnicilor-luate-la-puricat-4041488
4041488
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.