Autostrada Soarelui, completa in 2 ani!

Postat la 11 martie 2009 7 afişări

Desi credeam ca investitiile in autostrazile viitorului au fost "inghetate" de criza, ministrul transporturilor anunta deschiderea unui nou santier, pentru bucata lipsa dintre Cernavoda si Constanta. Lucrarile vor incepe repede, in cel mult doua luni.

Aflam ca exista si bani, doar ca muncitorii trebuie sa fie seriosi si sa respecte termenele, adica portiunea lipsa din autostrada spre mare sa fie gata in 2 ani. Dar, cum am mai auzit promisiuni de acest fel, noi asteptam rezultatul concret. Drumul catre mare este un cosmar pentru orice sofer. Autostrada Soarelui, data in folosinta inca din 2004, nu a ajuns pana acum la destinatie, adica la Constanta. Autostrazii Soarelui ii mai lipsesc 40 de kilometri ca sa ajunga la Constanta. Desi distanta pare scurta, costurile vor fi uriase: 435 de milioane de euro. Ministerul Transporturilor sustine insa ca are finantarea pregatita.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

Aflati cine se mai bate pentru autostrazi.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
PRO TV,
autostrada,
infrastructura
/articolul-zilei/pro-tv/autostrada-soarelui-completa-in-2-ani-4039161
4039161
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.