Atentie ce semnati la banca!

Postat la 25 iunie 2009 5 afişări

Mii de clienti au primit scrisori prin care sunt instiintati ca trebuie sa accepte conform contractului o dobanda mai mare sau sa aduca garantii suplimentare pentru banii imprumutati. Motivul? Proprietatile puse deja gaj au pierdut prea mult din valoare.

Cei de la Protectia Consumatorului considera ca majorarea dobanzii sub pretextul devalorizarii garantiilor imobiliare este o practica incorecta. Au primit deja 20 de sesizari de la clientii nemultumitii si au impartit amenzi de peste 70.000 de lei.

Nici specialistii nu privesc cu ochi buni asemenea majorari. Ei spun ca ele nu fac altceva decat sa creasca povara clientilor si riscul de neplata.

Cititi mai multe pe www.stirileprotv.ro

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
banci,
credite,
garantii,
gaj,
proprietati,
pro tv
/articolul-zilei/pro-tv/atentie-ce-semnati-la-banca-4595492
4595492
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.