Adio, leasing-uri pentru masini

Postat la 06 noiembrie 2008 13 afişări

Nu este suficient ca au scazut vanzarile de pe piata auto. Foarte multi dintre romanii, care si-au luat un autoturism in leasing, renunta acum la el. Returnarile au crescut luna trecuta cu 20-25%.

Este efectul unor dobanzi mai mari si al deprecierii leului. Stransi cu usa de datorii, oamenii isi asuma riscul sa piarda avansul si ratele pe care le-au achitat pana acum.

"Predare leasing, an fabricatie 2008", sau "Fabricatie 2008, 1.500 de kilometri, cedez leasing". Astfel de anunturi au invadat in ultima vreme internetul si paginile de mica publicitate de prin ziare. Multi nu gasesc insa un cumparator asa ca pur si simplu predau masina firmei de leasing.

Cel mai mult au de suferit acele firme de leasing care au facut contracte cu avans zero.

Cititi mai multe pe www.protv.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
leasing,
masini,
credite,
restante,
auto
/articolul-zilei/pro-tv/adio-leasing-uri-pentru-masini-3439878
3439878
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.